Esküvői trend 2018

Ismered a Pinterestet? Ez egy olyan közösségi média platform, ahol a képeken van a hangsúly, jellemzően a nők használják. Nagyon sok menyasszony gyűjt innen inspirációt. Most a platform 2018-as keresési statisztikájából szemezgetünk, esküvő témakörben. Általánosságban megállapítható, hogy a természetes, natur esküvők élik reneszánszukat. Az esküvő, mint élmény kerül előtérbe.

Frizura és smink

A keresések alapján a „kócos”, kicsit rendezetlen benyomást keltő frizura dívik 2018-ban. Ne tévesszen meg senkit, legalább annyi idő ezt a hatást elérni, mint bármilyen más esküvői frizura elkészítése. A smink is követi a frizurát, természetes sminkek…óriási, buja szempillákkal 🙂

Forrás

A ruhák Stílus

A természetes vonalat követi az öltözék is. Kulcsszó a kényelem. A merészebb menyasszonyok elhagyhatják a fehér színt, bátran választhatják a színes (a pezsgő szín és a rózsaszín a Pinterest keresések alapján a legnépszerű) ruhákat. A vőlegények is kiléphetnek a konzervatív fehér-sötét színösszeállításból. Sőt, akár öltöny nélkül, az egyéniségüket figyelembe véve választhatnak ruházatot.

Forrás

Ételek, italok

A mai jegyespárok szívesen hagynak fel a hagyományos „lagzis” menüvel. Nagy gondot fordítanak rá, gyakran választanak meghökkentő, különleges ételekkel, italokkal.  Nem feledkeznek meg a speciális étrendet tartó (vegán, különböző ételérzékenység, stb.) vendégekről sem.

Forrás

Dekoráció

A dekoráció is követi a természetes vonalat (erdei esküvő, vízparti esküvő, stb.) Természetes alapanyagból készülnek, gyakran készül a dekoráció egy része otthon.

Forrás

 

Ne felejtsétek el követni a Páros oldal Pinterest oldalát se 🙂