GYAKRAN ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések a PRO Páros oldalakhoz

 

Mit tartalmaz az ár?

A kiválasztott minta sablonba illesztjük be a tartalmaitokat. A cím sorok, szövegek, képek, videók feltöltése, méretre igazítása mellett a választott színeket beállítjuk, módosítjuk a betűtípusokat igényetek szerint. Amennyiben a weboldalt elfogadtátok, áttelepítjük a tárhelyetekre és attól kezdve él a Páros oldalatok.

 

Hol találjuk majd a weboldalt?

A domain névből lesz a weblap címetek, ahol majd elérhető lesz (pl. nálunk a parosoldal – https://parosoldal.hu), a tárhely pedig az a hely, ahol a weboldalatok tartalmait raktározzuk (képek, szövegek, a honlap kódjai).

 

Mennyi idő alatt készül el a weboldalunk?

A domain regisztráció picit hosszadalmasabb procedúra, ezt nem tudjuk befolyásolni (1-2 hét). Ha minden szükséges információt megkaptunk és minden képet, szöveget elküldtetek, akkor a domain regisztrációt követő 10 napon belül örülhettek Páros oldalatoknak. Ha indokolatlanul, túlzott mértékben kértek módosítást, természetesen ezt a határidőt nem tudjuk tartani.

 

Megkaptuk a weboldalt, mi lesz azután?

Döntésetek szerint magatok szerkeszthetitek a Páros oldalatok (ebben az esetben az átadást követően nem tudunk felelősséget vállalni az oldalatokért). Vagy Páros oldalatok karbantartását ránk bízzátok. A karbantartásra kétféle csomagot ajánlunk nektek.

 

Mennyi ideig működik a Páros oldalunk?

A domain és a tárhely regisztráció egy évig él. A regisztrálástól számított egy évig biztosítjuk az oldalatok elérését, azonban van lehetőség, hogy meghosszabbítsuk. Például, ha tervezitek a családi oldal elkészíttetését is, akkor ezen a domainen folytatódhat a „családregény” (gondoljátok át tehát, hogy mi lesz a domain nevetek).

 

Mikor kell kifizetni a weblap árát?

50 %-ot megrendelést követő 8 napon belül, számla alapján. Az 50 % beérkezése után kezdjük meg a domain regisztrációt. A fennmaradó részt a weblap elkészültekor kell kiegyenlíteni. A weblapot csak akkor élesítjük, amikor a teljes összeg megérkezik bankszámlánkra.

Hová érkeznek a kapcsolat oldalon küldött üzenetek?

Az űrlapba azt az e-mail címet programozzuk, amit megadtok. Erre az e-mailre érkeznek majd az üzenetek, regisztrációk.

 

Megrendelés

Ügyfélszolgálat

TELEFON

304005470

 

E-MAIL

info@parosoldal.hu