Gyakran ismételt kérdések - GYIK

GYIK a Páros oldalakhoz

STARTER Páros oldal esetén:

Az ár egy egyoldalas elrendezést tartalmazza.
Részleteiben:
0. Menü sáv
1. HOME – ez a fejléc kép, szöveg és a fejléc alatti rövid szöveges box.
2. MIKOR – a visszaszámláló, az alatta lévő szöveges box/boxok
3. KAPCSOLAT – üzenet küldésre alkalmas űrlap, ahol az üzenet a ti e-mail címetekre érkezik.
4. TÉRKÉP – a térképen megjelölve az esküvő helyszíne.

Ezek a modulok a menüből elérhetők. Ezen kívül tartalmazza még az ár, a szövegek és képek feltöltése és méretre igazítása mellett a színek és fontok módosítását – igényetek szerint. Továbbá a közösségi média elérhetőség weboldalba illesztését is.

PRO Páros oldal esetén:

A kiválasztott minta oldalt az igényetekre formáljuk, az oldalba a saját tartalmaitokat illesztjük be. A címsorok, szövegek, képek, videók feltöltése, méretre igazítása mellett a választott színeket beállítjuk, módosítjuk a betűtípusokat igényetek szerint. Amennyiben a weboldalt elfogadtátok, áttelepítjük a tárhelyetekre és attól kezdve él a saját Páros oldalatok.

Két eset lehetséges:

A weboldalatok a Páros oldal aloldalaként jelenik meg, ebben az esetben nincs szükség (és külön költség) a domain regisztrációra és a tárhelyre. A weboldal linkje nagyjából így fog kinézni: https://demo.parosoldal.hu Ahol a „demo” helyére a választott nevetek kerül pl. http://juditandgabor.parosoldal.hu

Másik eset, ha egy un. domain nevet kell regisztrálni számotokra, ez a domain név lesz a weboldal címetek (URL, vagy link), nálunk pl. a parosoldal a domain (a linketek pedig pl. juditandgabor.hu). Szükség lesz hozzá egy tárhelyre, itt tartjuk majd a weboldalatok tartalmait (képek, szöveges tartalmak, a honlap kódjai). Ennek költségeit ti vállaljátok, a lebonyolítását mi koordináljuk.

A domain regisztráció picit hosszadalmasabb procedúra, ezt nem tudjuk befolyásolni (1-2 hét). Ha minden szükséges információt megkaptunk és minden képet, szöveget elküldtetek, (ha van, akkor a domain regisztrációt követő) STARTER oldal esetén 5, PRO oldal esetén 10 munkanapon belül örülhettek Páros oldalatoknak. Ha indokolatlanul, túlzott mértékben kértek módosítást, vagy nem kapunk időben információkat a tartalmat illetően, természetesen ezt a határidőt nem tudjuk tartani.

Egyedi oldal készítés esetén szerződésbe foglaljuk a vállalt határidőt.

50 %-ot megrendeléskor, természetesen számlát állítunk ki róla. Az 50 % beérkezése után kezdjük meg a domain regisztrációt. A fennmaradó részt a weblap elkészültekor kell kiegyenlíteni. A weblapot csak akkor élesítjük, amikor a teljes összeg megérkezik bankszámlánkra.

Az űrlapba azt az e-mail címet programozzuk, amit megadtok erre. Ezeket az üzeneteket mi nem látjuk és nem is mentjük el. Erre az e-mailra érkeznek majd az üzenetetek, regisztrációk.

Döntésetek szerint magatok szerkeszthetitek a Páros oldalatok (ebben az esetben az átadást követően nem tudunk felelősséget vállalni az oldalatokért), vagy Páros oldalatok karbantartását ránk bízzátok. A karbantartásra többféle csomagot ajánlunk nektek, ha igénylitek.

Ha a Páros oldal aloldalaként hozzuk létre oldalatok:

1. Alap esetben 1 évig elérhető Páros oldalatok.
2. A weboldal elérhetősége meghosszabbítható, ennek költsége egyszeri 19.900,- Ft/év.

Ha saját domaint regisztrálunk:

A domain és a tárhely regisztráció általában egy évre vonatkozik. Természetesen ezt bármilyen hosszú ideig lehet hosszabbítani. Mi a weboldal készítés árának kifizetése után - ha csak nem kötünk szerződést a karbantartásra - átadjuk a belépési adatokat és a továbbiak már minden feladat a tiétek. Javasoljuk átgondolni, hogy ha például, tervezitek a családi oldal elkészíttetését is, akkor ezen a domainen folytatódhat a „családregény” (így gondolkozzatok tehát arról, hogy mi lesz a domain nevetek).

Semmi gond, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, minden kérésetekre igyekszünk megoldást találni. Egyedi ajánlatot adunk kérésetekre.

Elsősorban azok láthatják, akikkel megosztjátok a Páros oldalatok linkjét, URL címét, vagy QR kódját. A saját oldalunkon nem mutatjuk be az ügyfeleknek készült oldalakat, csak minta oldalakat, ezek fiktív szöveget és képeket tartalmaznak.

Az egyeztetés során kitérünk arra, hogy szeretnétek-e, hogy a keresőkben megtalálható legyen az oldalatok, igényetek szerint állítjuk ezt be.

 

Kérdésetek van?

Ha maradt még olyan kérdés, amire nem kaptatok választ, bátran írjatok nekünk!

Kapcsolat